Σχολικά είδη από την "Αποστολή" στην Ι.Μητρόπολη Σύρου

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη 125 τσάντες με αναλώσιμο σχολικό υλικό, το οποίο ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα προσφέρει σε μαθητές μικρών νησιών της Μητροπόλεως, κατά τις ποιμαντικές επισκέψεις του σ’ αυτά.

Σημειώνεται ότι πάνω από 200 χιλιάδες σχολικά είδη, σε 15.500 school kits, μοιράστηκαν από την "Αποστολή" σε μαθητές δημοτικών σχολείων στη πρωτεύουσα και σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τους Δήμους.

Σε 27 περιοχές και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Διδυμότειχο, την Κομοτηνή, τον Λαγκαδά την Καστοριά τη Χίο, το Κιλκίς, τα Καλάβρυτα, τα Ψαρά, την Σύρο, την Τήνο, την Άνδρο, την Κέα, την Μήλο, την Σίφνο, την Σέριφο, την Κίμωλο, την Κύθνο, τη Φολέγανδρο, την Σίκινο, το Καστελόριζο, τη Χάλκη, τη Γαύδο, τη Νίσυρο, το Αγαθονήσι και την Πάτμο δεκάδες χιλιάδες μαθητών παρέλαβαν τις τσάντες που περιελάμβαναν τα απαραίτητα είδη για δραστηριότητες (τετράδια, κηρομπογιές, μαρκαδόρους γόμες, ξύστρες, μολύβια, στυλό, χάρακες, ψαλίδια).