Οικογενειακή ατμόσφαιρα στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ισιδωρείου Ιδρύματος

Αμοιβαία συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης πλημμύρισαν το απόγευμα του Σαββάτου τον χώρο του Ισιδωρείου Ιδρύματος Ερμούπολης, το όποιο έβαλε τα “γιορτινά” του για να υποδεχτεί με χαμόγελο και αισιοδοξία τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων .

Τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ιδρύματος, η οποία διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και μέλη της Φιλοπτώχου του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Δ.Σ, Μαρία Καζαντζάκη καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες προς τους εθελοντές του Ιδρύματος και ειδικότερα στις κυρίες της Φιλοπτώχου, οι οποίες φροντίζουν καθημερινώς για την διατροφή των 15 φιλοξενούμενων φοιτητών . Ευχαρίστησε επίσης, τις δύο εργαζόμενες του ιδρύματος οι οποίες είναι υπεύθυνες τόσο για τη λειτουργία του ιδρύματος, όσο και για την καθαριότητα των δωματίων. Τέλος, ενθάρρυνε τα παιδιά, με τη διαβεβαίωση ότι τόσο το διοικητικό συμβούλιο, όσο και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, θα σταθούν στο πλευρό τους προκειμένου να ολοκληρώσουν τις σπουδλες τους και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. “Είστε παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε και όσο πλησιάζετε στο σκοπό σας τόσο εμείς θα είμαστε μαζί σας και τόσο θα μας κάνετε υπερήφανους”.

Χαιρετισμό απήθυνε επίσης ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ισιδωρείου Ιδρύματος, π. Βενέδικτος Φραγκογιάννης και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την επιμέλεια, την πρόοδο και την προσπάθειά τους, αλλά και τους εθελοντές του ιδρύματος για την ανιδιοτελή συνεισφορά τους.