"Ο Θεός είναι ο καλύτερος δανειστής"

Τα χρηματικά ποσά που συγκεντρώθηκαν από το 3ο Χριστουγεννιάτικο και Φιλανθρωπικό Bazzar υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου παραδόθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου, καθώς και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων δια χειρός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ. Δωροθέου Β'.

Στον χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε θερμές ευχαριστίες τόσο στη διοργανώτρια του bazaar κ. Ράνια Νικολοπούλου, όσο και στους επιχειρηματίες της Σύρου, οι οποίοι για μία ακόμη φορά υποστήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Στη συνέχεια παρέδωσε στους προέδρους των Συλλόγων από μία επιταγή, ύψους 2.400 ευρώ, ενώ η κ. Νικολοπούλου ανακοίνωσε ότι μετά από πρωτοβουλία του Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας εγκρίθηκε από τα κεντρικά η ενίσχυση του κάθε Συλλόγου με 1.000 ευρώ επιπλέον.

“Ο Θεός είναι ο πιο καλός δανειστής. Γι' αυτό να ξέρετε, ότι θα σας ανταποδώσει το καλό που κάνετε στην υγεία σας, στις οικογένειές σας, στις δουλειές σας”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Σύρου.