Φιλανθρωπικό bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας

Μοναδικοί χειροποίητοι “θησαυροί” περιμένουν για μία εβδομάδα τους επισκέπτες της Ποσειδωνίας στο βοηθητικό κτίριο της έπαυλης Τσιροπινά, όπου φιλοξενούνται οι δημιουργίες 13 ταλαντούχων κυριών, μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών”.

Το φιλανθρωπικό bazaar του Συλλόγου άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα του Σαββάτου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Πλεκτά, υφάσματα, κοσμήματα, φωτιστικά, κατασκευές από πηλό, μέταλλο και πολλά ακόμη έργα, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και φαντασία συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική και αποτελούν μοναδικές προτάσεις τόσο για το σπίτι, όσο και για μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση κοινωνικών φορέων, όπως ο Σύλλογος Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου και η Στέγη Ανηλίκων, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. Π. Πέτρος Στεφάνου, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη για την έμπνευση και την αστείρευτη όρεξή τους για δημιουργία και προσφορά.

Το bazaar λειτουργεί καθημερινά 18:00 – 20:00.