Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων

"Ενάντια στη νέα λαίλαπα μέτρων υποβάθμισης"

  • Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, 2015 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 9 Νοε. 2015 - 7:57

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία της 12ης Οκτώβρη απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων με ανακοίνωσή του.  

Συναδέλφισες, συνάδελφοι, 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τις νέες και τους νέους στην 24ωρη Γενική απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στην συγκέντρωση στις 10:30 π.μ έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.

Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόζονται και θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται.

Η Κυβέρνηση αθετώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις συνεχίζει τις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας της φτώχειας και της εξαθλίωσης εφαρμόζοντας ένα νέο σκληρό μνημόνιο με επαχθής όρους, προχωρώντας σε νομοθετήματα που καταργούν κάθε παροχή και κοινωνική ασφάλεια.

Η 24ωρη Γενική απεργία και τα συλλαλητήρια στις 12 Νοέμβρη αποτελούν τη “μητέρα των μαχών” απέναντι στη νέα λαίλαπα μέτρων υποβάθμισης του επιπέδου διαβίωσης της Ελληνικής κοινωνίας.

Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να ανατρέψουμε τα προηγούμενα. Όλοι και όλες μαζί αρκεί να το πιστέψουμε. Αρκεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς να επιλέξουμε τί είδους ασφάλιση θέλουμε, κοινωνική ασφάλιση ή ασφάλιση του καναπέ. Όλοι μαζί στην συγκέντρωση την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις 10:30 το πρωί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο.