Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Καλάθι ανθρωπιάς και αγάπης στο Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα

  • Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, 2015 - 10:40

Την αγάπη του στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που τη χρειάζονται ακόμα περισσότερο αυτές τις γιορτινές ημέρες θα εκφράσει και αυτά τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, προσφέροντας καλάθι ανθρωπιάς και αγάπης στο Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα.

Ο Σύλλογος συγκεντρώνει είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, δώρα που μπορεί να τους «ταιριάζουν» όπως ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες ή ένα σάλι και φυσικά κάθε λιχουδιά που αρέσει στους παππούδες και τις γιαγιάδες όπως μπισκότα, καραμέλες, μελομακάρονα, φρυγανιές κλπ. Όχι τρόφιμα.

Τα είδη συγκεντρώνονται στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου (ώρα: 5:30μμ) οι γονείς θα παρευρεθούν σε αίθουσα του σχολείου για να πακετάρουν και να στολίσουν τα δώρα. Μαζί τους θα φέρουν μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν και κορδελίτσες για να στολίσουν τα πακέτα τους.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου (ώρα: 4:30 μμ) μικροί και μεγάλοι φορούν τα σκουφιά τους, το πιο ζεστό τους χαμόγελο, παίρνουν τα τριγωνάκια τους και πηγαίνουν όλοι μαζί να χαρίσουν τα δώρα τους.