Προσωρινή ταλαιπωρία των οδηγών στο ύψος του εργοταξίου της Ηρ. Πολυτεχνείου

  • Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, 2016 - 13:09

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται κατά τις ώρες αιχμής, στο σημείο, όπου πραγματοποιούνται τα έργα για τη βελτίωση και αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Στο κάθισμα του συνοδηγού "κάθεται"... η υπομονή, καθώς σε μερικές περιπτώσεις, οι οδηγοί χρειάζεται να αναμένουν αρκετά λεπτά, έως ότου να μεταβούν από το σημείο "Αξός" στο κομμάτι της οδού, προς Λαζαρέττα και Μάννα.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως η άνοδος των οχημάτων πραγματοποιείται από την ελεύθερη λωρίδα του δρόμου, ενώ η κάθοδος προς το κέντρο, πραγματοποιείται μέσω του χωματόδρομου της περιοχής ΜΕΤΚΑ (όπισθεν του Αθλητικού Κέντρου "Δημήτριος Βικέλας"), του οποίου η είσοδος βρίσκεται στην πίσω πλευρά του δημοτικού χώρου στάθμευσης, στο SM "Μαρινόπουλος".

Τονίζεται, ότι η κάθοδος προς το κέντρο των οχημάτων μέσω του τμήματος των έργων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται από τα οχήματα που μεταβαίνουν προς Μάννα και ως εκ τούτου οι οδηγοί, για λόγους ασφαλείας, συμβουλεύονται να κινούνται από το δρόμο της ΜΕΤΚΑ, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.

 

Ετικέτες: