Δεν έχει συμπληρωθεί ή και διορθωθεί το περιεχόμενο του τουριστικού site του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης από τη στιγμή που “βγήκε στον αέρα” έως και σήμερα

Ένα ακριβοπληρωμένο αλλά ελλιπές portal

Στην κρίση των αναγωστών και κυρίως στην κρίση των δημοτών της Σύρου αφήνονται τα συμπεράσματα αναφορικά με τη σημερινή εικόνα του πολυσυζητημένου και ακριβοπληρωμένου portal του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, το περιεχόμενο του οποίου παρουσιάζεται ελλιπές αλλά και σε πολλές περιπτώσεις μη ορθό από άποψη πληροφοριών, λίγο πριν την άφιξη της θερινής περιόδου του 2017.

Αν κι έχει συμπληρωθεί διάστημα αρκετών μηνών από την τελευταία στιγμή που το portal του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης απασχόλησε έντονα και δημοσίως ως θέμα συζήτησης, το οποίο και απαίτησε... το ποσό των 60.000 ευρώ σε πρώτο επίπεδο, τόσο για τη δημιουργία του, όσο και για τη σύνταξη και δημιουργία του περιεχομένου του, ωστόσο, σήμερα, εκ νέου, η εικόνα του προβληματίζει έντονα.

Μία απλή επίσκεψη στην ηλεκτρονική διεύθυνση syrosisland.gr επαρκεί ως απλή κίνηση των διαδικτυακών επισκεπτών για να διαπιστώσουν μεταξύ άλλων, τη μη συμπλήρωση απαραίτητου φωτογραφικού υλικού σε πολλές ενότητες (πχ. Παραδοσιακά προϊόντα, εκκλησίες, φιλαρμονική κ.α.), τη μη ορθή αναφορά πληροφοριών για διοργανώσεις – παραδόσεις της Σύρου (πχ. Απόκριες, κούλουμα), καθώς επίσης και τη μη ορθή ιστορική αναφορά ακόμη και του ονόματος του Δήμου της πρωτεύουσας των Κυκλάδων (πχ. Δήμος Σύρου το 1869 και Δήμος Σύρου ο ενιαίος Δήμος). Παρά το γεγονός πως, η ανάληψη των υπηρεσιών διαδικτυακής προώθησης της Σύρου εντός του 2017 από εταιρεία, προβλέπεται να περιλαμβάνει και την αρμοδιότητα επικαιροποίησης, εμπλουτισμού και διόρθωσης του portal, ωστόσο, αλγεινή εντύπωση προκαλεί η μέχρι σήμερα αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη διόρθωση ή προσθήκη ακόμη και των πιο απλών πληροφοριών, που δημιουργούν εξόφθαλμες αστοχίες στην εικόνα του.

 

 

Ετικέτες: