Ανάγκη άμεσης αποκατάστασης

  • Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2018 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 22 Φεβ. 2018 - 23:00
  • /   Συντάκτης: Ελένη Λαμπράκη

Καθίζηση έχει υποστεί σε διάφορα σημεία ο δρόμος των Αγκαθωπών, γεγονός για το οποίο υπήρξε ήδη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας, Μάρκο Ρούσσο.

Συγκεκριμένα, εκτεταμένες καθιζήσεις, στον ήδη επικίνδυνο δρόμο των Αγκαθωπών, από του Φετουρή και σε όλο του το μήκος, με σημεία όπου ο δρόμος έχει εξομοιωθεί πλήρως με την παραλία, υπερκαλύπτωντας το προστατευτικό τοιχίο.

Η επισήμανση, πέραν της αναγκαίας παρέμβασης που υπαγορεύτεαι από την άσχημη κατάσταση του δρόμου, έγινε με αφορμή το έργο αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης Φοίνικα – Αγκαθωπών, το οποίο, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ, Γιώργος Παπαμανώλης, βρίσκεται στο στάδιο οριστικοποίησης του μειοδότη, εντός του επόμενου 20ημέρου.

Τόσο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Φραγκίσκος Βακόνδιος, δεσμεύτηκαν ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες αποκατάστασης των προβληματικών σημείων, πριν την εκκίνηση του έργου, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή όχληση κατά την τουριστική περίοδο.