Bazaar με δημιουργίες των ηλικιωμένων του Ησυχαστηρίου "Παναγία της Ελπίδος"

Η καρδιά ψηλώνει… όταν προσφέρει

  • Τρίτη, 26 Νοεμβρίου, 2019 - 06:13

Ημερολόγια για το νέο έτος, πλεκτά και πολλές όμορφες κατασκευές δημιουργήθηκαν από τους ηλικιωμένους του Ησυχαστηρίου "Παναγία της Ελπίδος" στην Ερμούπολη.

Στο πλαίσιο της εργοθεραπείας, οι τρόφιμοι ξεδίπλωσαν με χαρά τα ταλέντα τους και αξιοποίησαν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους, κόβοντας, ράβοντας, κολλώντας και φτιάχνοντας πρωτότυπες και καλαίσθητες συνθέσεις, τις οποίες το κοινό του νησιού μπορεί να θαυμάσει και να αποκτήσει.

Με την πολύτιμη βοήθεια της Αδελφής Μαρίας, της Αδελφής Αννίτας και της Αδελφής Μαρί Ζοζέφ, οι οποίες τους καθοδήγησαν, καθημερινά πρωί και απόγευμα, με μεράκι, ζήλο, αγάπη και χαρά, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους, οι τρόφιμοι απέδειξαν ότι ακόμα μπορούν και θέλουν. Μπορούν να είναι δημιουργικοί και θέλουν να ζήσουν και να είναι χρήσιμοι.

Αυτά τα μικρά έργα των χεριών τους παρουσιάζονται στο πλαίσιο ενός μικρού bazaar το οποίο αποσκοπεί στη συνέχιση της εργοθεραπείας τους με την αγορά των υλικών κατασκευής.

Η έκθεση/bazaar  με τα δημιουργήματα των ηλικιωμένων λειτουργεί καθημερινά (11:00-14:00 & 16:00-19:00) στο χώρο του Ησυχαστηρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.