Απαιτείται φροντίδα για τον παραλιακό δρόμο των Αγκαθωπών

Απουσιάζουν οι προϋποθέσεις ασφαλούς διέλευσης

Ολοκληρωμένη μέριμνα για τον παραλιακό δρόμο των Αγκαθωπών οφείλει να δείξει η Δημοτική Αρχή Σύρου - Ερμούπολης, προκειμένου - μελλοντικά και σίγουρα μετά το τέλος των απαγορεύσεων κυκλοφορίας – οι μετακινήσεις των πολιτών, να πραγματοποιούνται με ασφάλεια.

Η λίστα με τα μικρά – πλην όμως σημαντικά - θέματα που αφορούν στο παραλιακό τμήμα του χωριού των Αγκαθωπών περιλαμβάνει την απουσία διαγραμμίσεων κι ως εκ τούτου, τον μη προσδιορισμό των χώρων στάθμευσης, τα κατεστραμμένα κολωνάκια σε κομβικά σημεία του δρόμου, καθώς επίσης τα προβλήματα στα φωτιστικά της περιοχής.

Ειδικότερα, οι νέες διαγραμμίσεις για τις θέσεις στάθμευσης κρίνονται επιβεβλημένες προκειμένου να προσδιορισθούν και οι θέσεις που εξυπηρετούν τα ΑΜΕΑ, ενώ η αντικατάσταση των σκουριασμένων φωτιστικών θα βοηθήσει στην ασφαλή μετακίνηση των οδηγών τις βραδινές ώρες.

Τέλος, η τοποθέτηση νέων κολωνακίων όπου αυτά έχουν καταστραφεί, κρίνεται απαραίτητη καθώς σε ώρες αιχμής της κυκλοφορίας τη θερινή περίοδο, θα αποφεύγεται η παράνομη στάθμευση και ως εκ τούτου, το μποτιλιάρισμα.

 

 

Ετικέτες: