Η Union Optic – Shamir και τα καταστήματα Kois Optics προσέφεραν εικοσιπέντε ζευγάρια οράσεως τεχνολογίας Anti Fog στο Γ. Νοσοκομείο Σύρου

Πολύτιμη δωρεά για τους ιατρούς πρώτης γραμμής

  • Πέμπτη, 7 Μαΐου, 2020 - 06:15

Συμπαραστάτης και υποστηρικτής του πολύτιμου έργου που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού αποδεικνύονται η εταιρεία Union Optic – Shamir και τα καταστήματα Kois Optics, προσφέροντας δωρεάν ζευγάρια οράσεως που δεν θολώνουν όταν γίνεται παράλληλα χρήση μάσκας προστασίας.

Πρόκειται για μία ευγενική κίνηση προς το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, τη Διοίκηση αλλά και το προσωπικό του, σε ένα διάστημα που ιατροί και νοσηλευτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της φονικής πανδημίας, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες των έκτακτων συνθηκών που έχουν προκύψει.

Ειδικότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου μετέβη το πρωί της Τετάρτης ο κ. Σταύρος Κοής ο οποίος και παρέδωσε τα ειδικά ζευγάρια οράσεως στο γραφείο του Διοικητή, Μιχάλη Ζουλουφού, παρουσία κι άλλων μελών του νέου ΔΣ, όπως επίσης και των εκπροσώπων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Εικοσιπέντε πλήρη ζευγάρια οράσεως τεχνολογίας Anti Fog

Συγκεκριμένα, η Union Optic – Shamir αποτελεί τη μεγαλύτερη βιομηχανία οπτικών στην Ελλάδα και σε συνεργασία με τα καταστήματα οπτικών του Σταύρου Κοή στη Σύρο βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να πραγματοποιήσουν μια δωρεά προς το ιατρικό προσωπικό της πρώτης γραμμής, εικοσιπέντε πλήρων ζευγαριών οράσεως τεχνολογίας Anti Fog.
Αξίζει να σημειωθεί πως η τεχνολογία Anti Fog είναι απαραίτητη για όσους μαζί με τα γυαλιά τους φοράνε μάσκα προστασίας καθώς αποφεύγεται η θόλωση στα γυαλιά και έτσι γίνονται 100% λειτουργικά. Η Union Optic - Shamir μαζί με τον κ. Κοή θα βρίσκονται δίπλα στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου οποτεδήποτε χρειαστεί καθώς αποτελεί χαρά για τους ίδιους να προσφέρουν στα άτομα που βρίσκονται καθημερινά στην μάχη κατά του ιού, ώστε να γίνει το έργο τους όσο το δυνατόν πιο εύκολο.
Πρέπει να αναφερθεί πως στις σκέψεις των δύο συνεργαζόμενων πλευρών είναι η προσφορά ​ίδιων ζευγαριών οράσεως και προς το προσωπικό του ΕΚΑΒ στη Σύρο και τα νησιά. 

Ευχαριστήριο του Νοσοκομείου

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία 'UNION OPTIC-SHAMIR' και τον κ. Σταύρο Κοή για τη δωρεά είκοσι (20) ζευγαριών οράσεως τεχνολογίας Anti Fog σε μέλη του υγειονομικού προσωπικού.

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου:

1. Ως εθελοντές https://ethelontes.gov.gr/index.php/forma-ethelonton-gia-tin-antimetopisi/

2. Ως δωρητές και

3. Μένοντας ασφαλείς!