Κάλυψη αναγκών του Κέντρου Υγείας Αμοργού από την Ένωση Καταπολιανών

  • Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:53

Στις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει όλη η παγκόσμια κοινότητα με την επιδημία του COVID-19 αλλά και την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, ο Δήμος Αμοργού προσπαθεί να ενισχύσει το Κέντρο Υγείας Αμοργού και τα λοιπά περιφερειακά ιατρεία του νησιού.

Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό υποστηρικτής είναι η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού που πάντα με προθυμία τα μέλη της εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη τους για την Αμοργό μας, συνδράμοντας για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού πρόσφερε ένα UPS για την υποστήριξη των μηχανημάτων. Επιπλέον με δική της παρέμβαση ο συμπατριώτης μας, ιατρός καρδιολόγος, κος Σωτήρης Πατσιλινάκος, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γεν.Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας “Κωνσταντοπούλειο”, μεσολάβησε και η εταιρεία ιατρικών ειδών ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε. δώρησε στο Κέντρο Υγείας Αμοργού υγειονομικό υλικό (10.000 μάσκες και 2500 γάντια).

Είναι τιμή για όλους μας τέτοιοι ξεχωριστοί άνθρωποι όπως ο κος Πατσιλινάκος να είναι κοντά μας και δίπλα στο νησί και τους κατοίκους του.

Ευχαριστούμε την Ένωση Καταπολιανών Αμοργού για την προσφορά τους. Στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών και αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τους πολίτες ο Δήμος Αμοργού επιδιώκει την αξιοποίηση των δημόσιων πόρων αλλά την αναζήτηση προσφορών και χορηγιών.

 

 

Ετικέτες: