Ανάδειξη της Δύναμης των εφήβων

  • Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020 - 06:30

Διαδικτυακό εργαστήριο για έφηβες και εφήβους, ηλικίας 15-17 ετών (μαθητές Λυκείου) διοργανώνεται από το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων», την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:00-14:00.

«Πόσα πράγματα μπορώ να καταφέρω; Πόσο καλά γνωρίζω τις δυνατότητές μου; Είναι όλα θέμα τύχης; Βλέπω τις ικανότητες που βλέπουν οι άλλοι σε μένα;». Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από το εργαστήριο «Η Δύναμή μου είμαι Εγώ» που αποσκοπεί στην ανάδειξη των δυνάμεων και των ικανοτήτων των εφήβων, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους.

Οι γονείς των εφήβων που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή, τηλεφωνικά στο 22810 85149 καθημερινά 9.00-15.00, ή στο thiseask@otenet.gr (αναφέροντας ονοματεπώνυμο, τάξη και τηλέφωνο επικοινωνίας) έως και την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020.

Το εργαστήριο αποτελεί κομμάτι των διαδικτυακών δράσεων του «Θησέα Κυκλάδων» με στόχο τη δημιουργία ενός κατάλληλου «χώρου», όπου έφηβοι από 12 έως 17 ετών, θα μπορούν να επεξεργαστούν τα ερωτήματα, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις προκλήσεις, τις χαρές της εφηβείας.

Αντίστοιχες δράσεις διοργανώνονται για νέους ενήλικες, γονείς και εκπαιδευτικούς των Κυκλάδων που ενώνουν όλα τα νησιά των Κυκλάδων σε μια μεγάλη διαδικτυακή αγκαλιά, χωρίς γεωγραφικούς, καιρικούς και ακτοπλοϊκούς περιορισμούς.