“ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ” ΘΡΑΚΗΣ

Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής: Η Υπηρεσία για Ζώα Συντροφιάς συνεχίζεται κανονικά!

Η Κυνοφιλική Ομάδα του ΠΤ Κομοτηνής ΕΕΣ βγάζει βόλτα τα κατοικίδια όσων συμπολιτών μας βρίσκονται σε καραντίνα
  • Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 - 06:25

 

Τα κατοικίδια όσων συμπολιτών μας βρίσκονται σε καραντίνα αναλαμβάνουν να βγάζουν βόλτα τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής. Η δράση που υιοθετήθηκε στις αρχές Δεκέμβρη του περασμένου έτους αγκαλιάστηκε από τους συμπολίτες μας και συνεχίζεται κανονικά μέχρι σήμερα.

Να θυμίσουμε ότι η παραπάνω παροχή απευθύνεται σε πολίτες που βρίσκονται σε καραντίνα (επιβεβαιωμένα κρούσματα ή στενές επαφές), που σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν είναι δυνατόν να βρίσκονται εκτός της οικίας τους, και έχουν ζώο συντροφιάς. Σκοπός είναι να δίνεται η δυνατότητα στα κατοικίδια τους να βγαίνουν μία βόλτα 30 λεπτών έως 60 λεπτών.

Η δράση στοχεύει στη τήρηση των κανόνων ευζωίας όλων των ζώων συντροφιάς και την αποσυμφόρηση των ανθρώπων που διαθέτουν κατοικίδια από την βόλτα των κατοικίδιων τους.

Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται από την Κυνοφιλική Ομάδα του Π.Τ. Κομοτηνής και φυσικά είναι δωρεάν, όπως και όλες οι υπηρεσίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: #000000; line-height: 115%; orphans: 2; widows: 2; background: transparent }p.western { font-family: "Times New Roman", serif; font-size: 12pt; so-language: el-GR }p.cjk { font-family: "NSimSun"; font-size: 12pt; so-language: zh-CN }p.ctl { font-family: "Lucida Sans", sans-serif; font-size: 12pt; so-language: hi-IN }