Σημαντικές φθορές και ανισορροπίες επί του εδάφους αποτελούν καθημερινό «πονοκέφαλο» για πεζούς και οδηγούς

Οδικές «παγίδες» στο Καρνάγιο

  • Τετάρτη, 31 Μαρτίου, 2021 - 06:12

Μικρές και μεγάλες παγίδες κρύβει ο δρόμος στην περιοχή του Καρνάγιου, πίσω από το μικρό αλσύλλιο, που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και του χώρου στάθμευσης.

Λακκούβες, καρούμπαλα, εξογκώματα και σκασίματα παρατηρούνται κατά μήκος του δρόμου, από τον οποίο διέρχονται καθημερινά τόσο οχήματα, όσο και πεζοί. Ειδικά την περίοδο της πανδημίας, αρκετοί είναι εκείνοι που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο, στο πλαίσιο της σωματικής τους άσκησης.

Ωστόσο οι φθορές και οι ανισορροπίες σε διάσπαρτα μέρη του εδάφους που είτε έχουν προέλθει από τη φθορά του χρόνου και τη διέλευση βαρέων οχημάτων, είτε από μπαλώματα κατόπιν εργασιών στην άκρη του δρόμου, μειώνουν τόσο τη λειτουργικότητά του όσο και την αισθητική εικόνα του.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο στο κέντρο της Ερμούπολης με δεκάδες περαστικούς, οδηγούς και ιδιοκτήτες σκαφών στις λιμενικές εγκαταστάσεις, κρίνονται επιβεβλημένες οι επεμβάσεις που θα συμβάλουν καθοριστικά στη βελτίωση της σημερινής κατάστασής του.

Ετικέτες: