Μεγάλη η αγκαλιά του κόσμου στη δράση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και του Win Cancer

Eυχές με πολλή αγάπη σε κάθε λέξη

  • Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021 - 06:12

Είναι μακριά το Λονδίνο από την Σύρο; Όχι βέβαια όσο υπάρχουν παιδιά, αγάπη και δραστήριοι εκπαιδευτικοί.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης παρέλαβε με χαρά, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τις Πασχαλινές κάρτες αγάπης κουνελάκια, κοτοπουλάλια, κόκκινα αυγά λουλούδια και ευχές σε δυο γλώσσες από την Στ ΄τάξη του PTA - Greek Nursery and Primary School of London και τη Συριανή δασκάλα τους Rafaela Passa για να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά των ογκολογικών νοσοκομείων της χώρας μας.

"Να απολαμβάνετε κάθε στιγμή και οι σκέψεις σας να είναι θετικές" ήταν η ευχή ενός μαθητή από το Λονδίνο που "ξέρει" τι σημαίνει Καρκίνος.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δράση, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τις ημέρες των Χριστουγέννων, συνεχίζεται. Η Κοινωνική Υπηρεσία μας καλεί να βρούμε ή να φτιάξουμε μια κάρτα, να γράψουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα και να στείλουμε την ευχή μας μέχρι τις 16 Απριλίου 2021.

Μέσω του Win Cancer, η Υπηρεσία θα αναλάβει να παραδώσει τις ευχές των Συριανών με ασφάλεια. Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη του Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Κυκλαδων. Μπορείτε να παραδίνετε τις κάρτες σας και στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Πελοποννήσου 4, πάροδος αγοράς) κάθε Δευτέρα και Τρίτη κατά τις ώρες 11:00 – 13:00.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει για δεύτερη φορά και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου – Ερμούπολης, παροτρύνοντας τους μικρούς και μεγάλους φίλους να δημιουργήσουν κάρτες και να τις ρίξουν στην πόρτα της Βιβλιοθήκης, μέχρι τις 14 Απριλίου.

Η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη και σκληρή, γι’ αυτό κανένας δεν πρέπει να νιώθει μόνος του σε αυτή τη μάχη.

 

Ετικέτες: