Keep Delos Blue

  • Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου, 2021 - 06:33

Συμβολική περιβαλλοντική αποστολή στο νησί της Δήλου πραγματοποίησε η ομάδα του «All For Blue"σε συνεργασία με την εταιρία Uni-Pharma, συγκεντρώνοντας και απομακρύνοντας πάνω από έναν τόνο απορρίμματα.  

Καπέλα, πλαστικές σακούλες, γυαλιά, αλιευτικός εξοπλισμός, καρέκλες, ταμπέλες και μάσκες ήταν κάποια από τα αντικείμενα που έβγαλε η ομάδα των ελεύθερων δυτών της One Breath Freediving

Την ίδια ώρα, η παιδική ομάδα Μυκόνου της All For Blue και η Green Team του Ofet πραγματοποίησε παράκτιο καθαρισμό.

Η δράση υποστηρίχθηκε άψογα από το λιμενικό σώμα μέλη του οποίου πήραν μέρος στον παράκτιο καθαρισμό, την εποπτεία της εφορείας αρχαιοτήτων, ενώ συνοδεύτηκε από την συγκινητική ξενάγηση της Μαρίας Μουτσίου & Amaryllis Grypari.

Ο Οργανισμός ευχαριστεί πολύ το Delos Tours και τον κ. Φραντζέσκο Νάζο για την πολύτιμη βοήθειά του και την ασφαλή μετακίνηση των εθελοντών στη Δήλο και το Don Blue Yachting για την μεταφορά της ομάδας.

Τον υποβρύχιο καθαρισμό κατέγραψε το υποβρύχιο drone Trident το οποίο κέρδισε η ομάδα μας σε διαγωνισμό του εξωτερικού, τα απορρίμματα όλα καταγράφηκαν σε παγκόσμια βάση δεδομένων ενώ ο καθαρισμός έγινε όπως πάντα με εξοπλισμό πολλαπλών χρήσεων αποφεύγοντας τα πλαστικά μιας χρήσης.

Ετικέτες: