Ο Σύλλογος Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου συνεχίζει την προσφορά

  • Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου, 2021 - 10:47

Μέσα στο πλαίσιο της προβολής του Συλλόγου μας προς όφελος συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όσα ο Σύλλογος μας μπορεί να προσφέρει είτε διαμέσου του έμμισθου προσωπικού του, με τις  νοσηλεύτριες που εργάζονται για το Σύλλογο, είτε  διαμέσου των εθελοντών του.

Δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο βιντεάκι η αδελφή Μελανή, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη των νοσηλευτριών, προσδοκούμε να υπενθυμίσουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη νοσηλείας στο σπίτι, όσα μπορούμε να τους προσφέρουμε.

Παράλληλα, έχοντας ένα αποθεματικό από υλικά που πολλές φορές είναι απαραίτητα για έναν ασθενή στο σπίτι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να δανείσουμε αυτά τα υλικά σε συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να τα αγοράσουν για οικονομικούς ή άλλους λόγους.

Ο Σύλλογος μας σ' αυτά τα 26 χρόνια παρουσίας του μέσα στην κοινωνία της Σύρου, και παρά τα όποια προβλήματα, συνεχίζει να εξυπηρετεί ασθενείς στο σπίτι παρέχοντάς τους υπηρεσίες «κατ οίκον νοσηλείας» εντελώς δωρεάν.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στα τηλέφωνα του γραφείου 2281085233 καθημερινά το πρωί 10-12 και στο κινητό 6945-032-623 ή και στο e mail: katoikonsyrou1995@gmail.com