Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν απαντώντας σε καίρια ερωτήματα μέσα από τις σελίδες του Clean Green Andros στα social media

Εξαήμερη καμπάνια ευαισθητοποίησης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Clean Green Andros

  • Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:26

Η φωνή σου μετράει! Τις επόμενες μέρες πάρε λίγα λεπτά καθημερινά και μοιράσου με το ανεξάρτητο εγχείρημα “Καθαρή, Πράσινη Άνδρος” τις απόψεις και σκέψεις σου για το ζήτημα των απορριμμάτων στην Άνδρο.

Στις 26 Φεβρουαρίου η ιστοσελίδα του εγχειρήματος ανεβαίνει στον αέρα μεταδίδοντας εκτός από πολλές πληροφορίες και απλές λύσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Άνδρο και τις απόψεις όλων μας!  #CleanGreenAndros #AndrosYourVoice

Η 6ήμερη καμπάνια ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιείται καθημερινά από τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στους λογαριασμούς μας σε Facebook & Instagram, με τη δημοσίευση:

  • φωτογραφίας-κάρτας με τις ερωτήσεις της ημέρας προς το κοινό της Άνδρου 

  • συνοδευτικού επεξηγηματικού κειμένου, 

  • συνδέσμου σε φόρμα που το κοινό θα μπορεί να συμπληρώνει τις απαντήσεις του

Ώρα δημοσίευσης καθημερινά στις 10 το πρωί.

Τέλος, μετά τη δημοσίευση της ιστοσελίδας, θα πραγματοποιούνται αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις απαντήσεις και την ανατροφοδότηση του κοινού που συμμετείχε στην καμπάνια, παραπέμποντας ταυτόχρονα, σε σχετικές με τα ερωτήματα, ενότητες της ιστοσελίδας που μπορούν να προσφέρουν ενημέρωση, απαντήσεις και βοήθεια. 

Ακολουθήστε μας αν δεν το έχετε ήδη κάνει στο Facebook και το Instagram Καθαρή Πράσινη Άνδρος / Clean Green Andros

https://www.facebook.com/cleangreenandros 

https://www.instagram.com/cleangreenandros/ 

 

Ετικέτες: