Δήμος Σύρου-Ερμούπολης: Εργασίες στο οδικό τμήμα Σταυρός Ταλάντων - Σεντούκα

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 - 13:32

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, κάνει γνωστό ότι στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση οδικής ασφάλειας δημοτικού οδικού δικτύου», πραγματοποιούνται εργασίες στο τμήμα Σταυρός Ταλάντων – Σεντούκα, με κατεύθυνση από Σταυρό Ταλάντων προς Σεντούκα.

Για τις επόμενες 12 ημέρες θα πραγματοποιείται ολιγόλεπτο κλείσιμο του δρόμου, ανά τακτά χρονικά διαστήματα (λόγω εγκάρσιων τομών στο οδόστρωμα), που εκτιμώνται ότι θα διαρκούν 15 με 30 λεπτά, προκειμένου να είναι ασφαλής τόσο η εργασία των απασχολούμενων στο εργοτάξιο όσο και η διέλευση των οχημάτων. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από παράπλευρες οδούς, σύμφωνα με ενδεικτικές σημάνσεις.

Ως εκ τούτου, εφιστάτε η προσοχή των οδηγών, καθώς επίσης και η τήρηση των ειδικών σημάνσεων.

Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο έργο, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης απευθύνει ευχαριστίες τόσο προς τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη, όσο και προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την άμεση και καθοριστική παρέμβασή τους - όπως αναφέρεται - προκειμένου να εκδοθεί η άδεια τομής επί του επαρχιακού οδοστρώματος στην περιοχή της Παρακοπής.

"Η συμβολή τους στάθηκε πολύ σημαντική, καθώς με αυτό τον τρόπο απαλείφθηκε ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα στην ύδρευση της περιοχής. Η απρόσκοπτη συνέχιση της γόνιμης συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποτελεί για εμάς σημαντική προϋπόθεση για την πρόοδο του νησιού μας", σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.