Η εκπομπή «Δύο στις 10» στο Τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου
- Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024 - 11:21
Οι «Δύο στις 10» της ΕΡΤ φέτος γιόρτασαν το Πάσχα στη Νάξο, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!
Στη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας, επισκέφθηκαν το σύγχρονο και πιστοποιημένο Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. και έμαθαν πώς παράγεται η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα της! Μιλούν, στην κάμερα της εκπομπής, ο Διευθυντής παραγωγής, Μιχάλης Βερνίκος και ο τυροκόμος της Ε.Α.Σ. Νάξου, Γιάννης Κάβουρας.
Επίσης, ο Ναξιώτης μάγειρας, Σπύρος Καραμπάτσης, έφτιαξε ένα υπέροχο cheesecake με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., το γιαούρτι και το βούτυρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τα κουλουράκια του παραδοσιακού ξυλόφουρνου του executive chef, Στέλιου Κορρέ, για να το απολαύσουν οι «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
Διαβάστε ακόμα
- Νάξος: Ενημερωτική ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού
25 Οκτ. 2024 - 12:33 - Νάξος: Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου
25 Οκτ. 2024 - 8:32 - Νάξος: Έως τις 6 Νοεμβρίου η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για το Κοινωνικό Τιμολόγιο
21 Οκτ. 2024 - 19:02 - Η Μήλος "πρωταγωνίστρια" σε εκπομπή της ΕΡΤ
3 Οκτ. 2024 - 14:58 - Νάξος: Τραυματισμός 40χρονης ναυτικού εντός του πλοίου “WORLDCHAMPION JET”
3 Σεπ. 2024 - 17:59