Σύρος: Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του Ράλλυ παλαιών σπορ αυτοκινήτων

  • Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024 - 13:55

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνει στη Σύρο το Ράλλυ παλαιών σπορ αυτοκινήτων, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) και την υποστήριξη του Συλλόγου Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield.

Κλασικά σπορ αυτοκίνητα θα γεμίσουν με το χρώμα και τη μοναδικότητά τους για άλλη μια χρονιά την πλατεία Μιαούλη και τους δρόμους της Σύρου, το τριήμερο, Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου,

Το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Μιαούλη στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή και παρουσίαση των αγωνιζομένων, καθώς και ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος, ενώ την επόμενη ημέρα, Σάββατο 15 Ιουνίου, θα γίνει η εκκίνηση του Ράλλυ Σύρου από την πλατεία Μιαούλη.

Ο αγώνας θα περάσει από όμορφες διαδρομές του νησιού, όπως την Ερμούπολη, τα Λαζαρέττα, τη Βάρη, τον Δανακό, την Άνω Μεριά, τον Σαν Μιχάλη, το Επισκοπειό και την Ντελαγκράτσια.

Σε σχετική δήλωσή του ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "τηρώντας την αρχική μας δέσμευση, δηλαδή ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα γίνει θεσμός, διοργανώνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ράλλυ Παλαιών Σπορ Αυτοκινήτων στη Σύρο. Καλώ όλους τους Συριανούς, μικρούς και μεγάλους, να έρθουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 19:00 μ. μ. στην πλατεία Μιαούλη να θαυμάσουν τα ιστορικά οχήματα και το Σάββατο 15 Ιουνίου να παρακολουθήσουν την εκκίνηση του αγώνα από την πλατεία Μιαούλη στη 13:00 μ. μ., καθώς και την απονομή των επάθλων που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού στις 20:30 μ. μ.".

Ετικέτες: