Μήλος: Με την Τάνια Τσανακλίδου η έναρξη των εκδηλώσεων "Mandrakia Artis 2024"

  • Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024 - 11:31

Τίποτα λιγότερο, από μια συγκλονιστική βραδιά! Το ξεκίνημα του εφετινού Mandrakia Artis 2024 με την συναυλία της ανεπανάληπτης Τάνιας Τσανακλίδου, έγραψε ιστορία, ενθουσιάζοντας και συγκινώντας τους περίπου 600 θεατές που το παρακολούθησαν, απολαμβάνοντας μοναδικές μουσικές, χρώματα, λόγια και ατμόσφαιρα, στο λιμανάκι των Μανδρακίων της Μήλου.

Η Τάνια Τσανακλίδου, συγκλονισμένη και η ίδια από το σκηνικό στο οποίο τραγούδησε, χάρισε στον κόσμο δυνατά κομμάτια από το 50χρονο ρεπερτόριό της, αλλά και σημαντικά τραγούδια της έντεχνης μουσικής, με τις ερμηνείες που μόνο εκείνη μπορεί να κάνει. Ο κόσμος απόλαυσε, τραγούδησε, ενθουσιάστηκε, επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο την επιτυχία της έναρξης του Φεστιβάλ, το οποίο ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μανδρακίων Μήλου κ. Δημήτρης Κυπραίος και η κα Αννα Γεώργα, καλωσόρισαν τον κόσμο, ευχαρίστησαν τους χορηγούς και όσες και όσους βοηθούν για την υλοποίηση και διοργάνωση του θεσμού και τόνισαν το στίγμα και τους στόχους του Mandrakia Artis: Ενας θεσμός με όρους ποιότητας, αισθητικής και αναβάθμισης του οικισμού και όλης της Μήλου.

Όλοι τώρα περιμένουν τις εκδηλώσεις του επόμενου διημέρου : Παρασκευή 21/06/2024 δύο παιδικές δράσεις από τις 18.30 το απόγευμα και το Σάββατο 22/06/2024 τη μοναδική μουσική συνάντηση του Tango με το Ρεμπέτικο στις 21.00.