Σύρος: Καθαρισμός του "Κοιμητηρίου των Αγγέλων" στην Άνω Σύρο

  • Σήμερα - 8:45

Εργασίες καθαρισμού και ευπρεπισμού του χώρου του μνημείου του "Κοιμητήριου των Αγγέλων" της ενορίας του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Άνω Σύρου, πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, από το Σώμα Προσκόπων.

Οι εργασίες έλαβαν χώρα, μετά από σχετική αίτηση προς του Προσκόπους από τον πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Σύρου, Πέτρο Ραουζαίου και έλαβαν μέρος οι Κοινότητες των Ανιχνευτών των Προσκόπων της Καρδίτσας και της Σύρου.

"Προσωπικά και εκ μέρους της Κοινότητας Άνω Σύρου θα ήθελα να ευχαριστήσω την 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Καρδίτσας και την 4η Κοινότητα Ανιχνευτών Σύρου, τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Μικρών έργων, Γιάννη Μαραγκό για την παροχή των αναγκαίων μέσων ευπρεπισμού καθώς και για την προσωπική του συμμετοχή στη δράση, τον προϊστάμενο της Καθαριότητας και τον αντιδήμαρχο της Καθαριότητας, Πέτρο Μώτο, όπως φυσικά και τον εφημέριο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου π. Νίκο Ρούσσο για το κέρασμα που μας πρόσφερε.

Ο προσκοπισμός δημιουργεί ενεργούς και χρήσιμους πολίτες, που αποτελούν ισχυρά παραδείγματα εθελοντισμού στην κοινωνία μας. Ως πρόεδρος, επιθυμώ την περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας μας με τους Προσκόπους Σύρου για την πραγματοποίηση και άλλων εθελοντικών δράσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου της Κοινότητας της Άνω Σύρου", σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Ραουζαίος