Εργασίες επισκευής και λειτουργικών παρεμβάσεων στον δρόμο που οδηγεί στο χώρο πάρκινγκ στην περιοχή Καρνάγιο

Σε εξέλιξη η αποκατάσταση του οδοστρώματος

Άρχισαν χθες Δευτέρα από το Λιμενικό Ταμείο Σύρου οι εργασίες που αφορούν στην ανακατασκευή, αλλά και την ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει το χώρο πάρκινγκ στη θέση Καρνάγιο.

Το έργο με τίτλο "Επισκευή ασφαλτοτάπητα, λειτουργικές παρεμβάσεις στην περιοχή 11Καρνάγιο1’ ν. Σύρου", εκτελείται από την εταιρεία "Ντάφος Χρήστος & ΣΙΑ Ε.Ε.", συνολικού προϋπολογισμού 37.200 ευρώ.

Οι εργασίες επισκευής και λειτουργικών παρεμβάσεων που θα γίνουν, θεωρούνται άκρως αναγκαίες, καθώς το οδόστρωμα σε εκείνο το σημείο παρουσιάζει σοβαρές βλάβες και διαβρώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους οδηγούς των οχημάτων, αλλά κυρίως στους οδηγούς των δικύκλων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Κώστα Γαβιώτη, αλλά και με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Λιμενικού Ταμείου, Ρένο Ζερβό, το συγκεκριμένο έργο αφορά σε εργασίες ασφαλτόστρωσης, ενώ σε δεύτερο χρόνο, θα ακολουθήσουν και εργασίες στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων.

Επίσης, όπως δήλωσε ο κ. Γαβιώτης, εκτός των παραπάνω εργασιών, υπάρχει πρόβλεψη και για ανάλογες εργασίες και στον δρόμο του παραλιακού μετώπου της Ερμούπολης.

Τέλος να σημειωθεί, ότι καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών στην περιοχή Καρνάγιο και πλησίον της παλαιάς Ζυγοπλάστιγγας, απαγορεύεται τόσο η στάθμευση, όσο και η διέλευση των οχημάτων.