Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης άρχισε τις διαδικασίες σε συνεργασία με την Αστυνομία για την ενημέρωση των ιδιοκτητών και την απομάκρυνση των οχημάτων

Αδειάζουν οι γειτονιές από τα "κουφάρια" αυτοκινήτων

Άρχισε καθώς φαίνεται δειλά δειλά η απομάκρυνση των αυτοκινήτων - κουφαριών, από τον Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, αφού πρώτα ο "κόμπος είχε φτάσει στο χτένι".

Αναφερόμαστε, σε αυτοκίνητα παρατημένα από τους ιδιοκτήτες τους, επί μήνες και χρόνια σε κάποιες περιπτώσεις, με αποτέλεσμα αυτά να ρημάζουν και να αποτελούν παράλληλα εστίες μόλυνσης γιατί μέσα αυτά, μπορεί να κατοικούν και να αφοδεύουν, από γάτες μέχρι τρωκτικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν και εναλλακτικό σημείο για κάποιους που θέλουν να πετάξουν τα σκουπίδια τους.

Σίγουρα, κάποιος θα έχει εντοπίσει στη γειτονιά του τέτοια αυτοκίνητα, είτε αυτά έχουν πινακίδες, είτε έχουν αφαιρεθεί από τους ιδιοκτήτες. Παράλληλα, σε αρκετές των περιπτώσεων, καταλαμβάνουν και θέσεις στάθμευσης, σε ένα νησί που οι θέσεις αυτές κάθε άλλο παρά περισσεύουν.

Ας ελπίσουμε, ότι η πρωτοβουλία για την απομάκρυνσή τους, θα συνεχιστεί και θα βελτιωθεί η εικόνα, τόσο από υγειονομικής, όσο και αισθητικής άποψης, στις περιοχές όπου βρισκόντουσαν τα εν λόγω οχήματα.

Ετικέτες: