Αυξημένα τα κρούσματα επιθέσεων και ληστειών στην Πάρο

Αναζητούνται οι δράστες

Δύο ληστείες σημειώθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα στην Πάρο με τους κατοίκους του νησιού να έχουν θορυβηθεί έντονα, αφού οι άγνωστοι δράστες αναζητούνται μέχρι και σήμερα από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου.

Τραυματισμός 17χρονης

Ειδικότερα, πριν τρεις ημέρες στην περιοχή “Κολυμπήθρες” της Πάρου άγνωστοι διέρρηξαν οικία και αφού εισέβαλαν στον εσωτερικό χώρο, έδεσαν και φίμωσαν τους ιδιοκτήτες ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην αφαίρεση υψηλού χρηματικού ποσού. Αμέσως μετά, οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν ενώ οι ιδιοκτήτες άμεσα κατήγγειλαν το περιστατικό της επίθεσης και της κλοπής.

Επιπλέον, μία ημέρα νωρίτερα άγνωστοι επίσης δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας όπλο και μαχαίρι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν 54χρονο επιχειρηματία του νησιού ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλο στο οποίο βρισκόταν και η 17χρονη κόρη του. Οι παθόντες προσπάθησαν να αντιδράσουν και η νεαρή κοπέλα από την οποία τράβηξαν την τσάντα, τραυματίστηκε σημαντικά στα χεριά από το μαχαίρι που έφερε ο ένας εκ των δύο δραστών. Οι δύο ληστές αφαίρεσαν επίσης σημαντικό χρηματικό ποσό και έφυγαν άμεσα από το σημείο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας στην Πάρο αμέσως μετά τις καταγγελίες ξεκίνησαν εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίες διενεργούνται μέχρι σήμερα. Ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας θέλουν κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες και στις δύο περιπτώσεις να είναι τα ίδια πρόσωπα.

Αξίζει να υπογραμμισθεί για ακόμη μία φορά, πως παρούσας και της καλοκαιρινής σεζόν με τους επισκέπτες να φθάνουν καθημερινά στους άκρως τουριστικούς προορισμούς παρουσιάζεται επιτακτική η ανάγκη για στελέχωση των Αστυνομικών Τμημάτων.

Ετικέτες: