Σε εξέλιξη η έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Ερμούπολης

Διάρρηξη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

Με την απουσία σημαντικού εξοπλισμού αλλά και την καταστροφή αρκετών αντικειμένων εντός των σχολικών αιθουσών ήρθαν αντιμέτωποι μαθητές και δάσκαλοι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης χθες το πρωί, οπότε και καταγγέλθηκε το περιστατικό διάρρηξης στην Αστυνομική Αρχή.

Σύμφωνα με ασφαλή ενημέρωση της εφημερίδας, άγνωστοι δράστες παραβίασαν παράθυρο του σχολικού κτιρίου καταφέρνοντας να μεταβούν στον εσωτερικό χώρο και να προβούν στην αφαίρεση εξοπλισμού απαραίτητου για τη διεκπεραίωση των εκπαιδευτικών αναγκών. Κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες προέβησαν στη διάρρηξη, ώρες, κατά τις οποίες το σχολείο δεν λειτουργούσε ενώ δεν αποκλείεται το περιστατικό να έλαβε χώρα την ημέρα εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης καταγγέλθηκε άμεσα το γεγονός, με τους άνδρες της Αστυνομίας να μεταβαίνουν στο σχολείο προκειμένου να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα και να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία για να προβούν στην έρευνα και τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, έως χθες αργά παρέμενε σε εξέλιξη η σχετική έρευνα ενώ αναμένεται η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομικής Αρχής.

Ετικέτες: