Τροχαίο ατύχημα με αγνοούμενο οδηγό στη Σύρο ανήμερα Χριστουγέννων

  • Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου, 2015 - 21:30
  • /   Eνημέρωση: 25 Δεκ. 2015 - 23:11

Σε χωράφι στην περιοχή «Βράχος» στη Σύρο εντοπίστηκε όχημα ανήμερα των Χριστουγέννων, το οποίο ανετράπη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με τον οδηγό του να αναζητείται από όσους έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Διερχόμενοι οδηγοί που αντιλήφθηκαν το όχημα ενημέρωσαν το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ασθενοφόρο όχημα του οποίου μετέβη στην περιοχή. Δεδομένης της κατάστασης που βρέθηκε το ΙΧ και προκειμένου να προληφθεί ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς, ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία, άνδρες της οποίας με πυροσβεστικό όχημα έφθασαν στο σημείο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό περί τις 21.00 το βράδυ με την αστυνομία να δίνει το "παρών".

Σημειώνεται πως, μέχρι στιγμής (21.30) δεν έχουν προσδιοριστεί οι αιτίες ανατροπής του οχήματος ενώ δεν έχει εντοπιστεί ο οδηγός κι ως εκ τούτου δεν είναι γνωστό αν έχει  προκληθεί σοβαρός τραυματισμός.

23.08: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, μετά τις 22.00 γερανοφόρο όχημα μετακίνησε το όχημα. Θα πρέπει να αναφερθεί ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία πως, στην περίπτωση που ο οδηγός δεν υπέστη τραυματισμό, δεν αποκλείεται να απομακρύνθηκε μόνος του από το σημείο, καθώς η πόρτα του οχήματος ήταν ανοικτή.  

Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία. 

 

Ετικέτες: