Κλοπή επαγγελματικού αυτοκινήτου στη Σύρο

Ένα σπάνιο, για τα δεδομένα της Σύρου, γεγονός, η κλοπή ενός αυτοκινήτου, το οποίο ανήκει σε γνωστή επιχείρηση του νησιού, συνέβη το βράδυ της Δευτέρας.

Το επαγγελματικό αυτοκίνητο, βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο της "ζυγοπλάστιγγας", στην περιοχή του Καρνάγιου, τουλάχιστον έως αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τρίτης είχε... εξαφανιστεί.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και του οχήματος δήλωσε επισήμως το πρωί της Τρίτης την κλοπή του αυτοκινήτου στην Αστυνομική Διεύθυνση, οι υπηρεσίες της οποίας διενεργούν έρευνες, για τον εντοπισμό του, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάποια αντίστοιχη πρόσφατη περίπτωση, με την οποία να μπορεί να συνδεθεί το τελευταίο συμβάν.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, πως παράνομες ενέργειες τέτοιου τύπου δεν αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο, τουλάχιστον για το νησί, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία, όσον αφορά στην αύξηση της παραβατικότητας και στο πλαίσιο των μικρών, κλειστών κοινωνιών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το επαγγελματικό αυτοκίνητο βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης, όπισθεν πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο λιμάνι της Ερμούπολης, χωρίς να φέρει φθορές, ή σημάδια παραβίασης, με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή.

Ετικέτες: