Έλεγχος στο WorldChampion Jet για πρόβλημα στον κλιματισμό του πλοίου

  • Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2020 - 11:19

Πρόβλημα με τον κλιματισμό του πλοίου WorldChamoion Jet παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του σημερινού δρομολογίου του σε νησιά των Κυκλάδων, με αποτέλεσμα επιβάτες να προχωρήσουν σε καταγγελίες για την κατάσταση που διαμορφώθηκε και μάλιστα σε ημέρα με υψηλές θερμοκρασίες. 

Η χρήση μάσκας που είναι επιβεβλημένη στους χώρους του πλοίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση για όσους ταξιδεύουν σήμερα με το WorldChampion Jet, με αποτέλεσμα να υπάρξει έλεγχος στο πλοίο από τη Λιμενική Αρχή Σύρου και Μυκόνου καθώς και από κλιμάκιο Νηογνώμονα. 

Σημειώνεται πως ο σχετικός έλεχος που γίνεται στη Μύκονο (11.00) έχει σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση του δρομολογίου για τουλάχιστον μία ώρα ενώ διαπιστώθηκε από τους αρμοδίους πως το πρόβλημα στον κλιματισμό παρουσιάστηκε εν πλω. 

Από την πλευρά της η εταιρεία πραγματοποιεί όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη δρομολόγηση λύσης στο πρόβλημα και την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, οι οποίοι έχουν ταλαιπωρηθεί σημαντικά. 

 

13.20: Επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας SeaJets

Στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του, η οποία οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου. Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει 6 προορισμούς.

Η Seajets αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν.

Από τις 3 Ιουλίου μέχρι σήμερα το WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια τους προς 6 προορισμούς έχοντας μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες και εφαρμόζει με σχολαστικότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος.

Η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας εφαρμόζεται με συνέπεια στο σύνολο του στόλου της Seajets, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα διαμαρτυρία ή πρόβλημα.

Ετικέτες: