Εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων του Λιμεναρχείου Σύρου

  • Κυριακή, 26 Ιουνίου, 2022 - 13:17

Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια των χρηστών (πεζών-οδηγών) του οδικού δικτύου ευθύνης της Λιμενικής Αρχής Σύρου, δεδομένης της τρέχουσας θερινής περιόδου, όπου η επισκεψιμότητα παρουσιάζεται ιδιαιτέρως αυξημένη, οι αστυνομικοί-τροχονομικοί έλεγχοι του Λιμεναρχείου Σύρου, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο Ερμούπολης Σύρου έχουν εντατικοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση οδηγών και πεζών. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην διασφάλιση του αναφαίρετου δικαιώματος των ΑΜΕΑ να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις θέσεις στάθμευσης, που προορίζονται για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών τους. Στο πλαίσιο των καθημερινών εντατικών τροχονομικών ελέγχων οδηγός οχήματος που είχε θέσει σε κίνηση και οδηγούσε ΙΧΕ όχημα, υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Λ.Σ. “Στη σύλληψη ενός 34χρονου ημεδαπού οδηγού Ε.Ι.Χ. οχήματος προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύρου, εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Σύρου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν διενέργειας αλκοολομέτρησης, ο ανωτέρω βρέθηκε να οδηγεί το εν λόγω όχημα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου”.