Μενίδι: Στα δικαστήρια ο 50χρονος γυναικοκτόνος για να απολογηθεί

  • Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024 - 12:08

Απολογείται αυτή την ώρα ο 50χρονος γυναικοκτόνος που σκότωσε την 40χρονη πρώην σύντροφο του στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, έφτασε κατά τις 10.45 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο 50χρονος -που είναι μέσα στο λευκό όχημα που εικονίζεται στο βίντεο- είχε λάβει προθεσμία από τον ανακριτή και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί.

Ο άνδρας που ομολόγησε το έγκλημά του αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ίδιος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης 1(6/5) στην περιοχή της Φυλής και ομολόγησε το έγκλημά του, σοκάροντας με τις περιγραφές του.

Τι ομολόγησε ο 50χρονος

Παράλληλα ο 50χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το πρώτο πράγμα που έκανε, μετά το στυγερό έγκλημα ήταν να πετάξει το κινητό του για να μην τον εντοπίσουν.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί προέβη στο ειδεχθές έγκλημα, ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να απάντησε πως «δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενο της να οδηγά το αμάξι μου. Εγώ δούλευα και εκείνη μου έτρωγε τα λεφτά. Χθες το πήρα απόφαση να σκοτώσω την γυναίκα μου. Να κάνω εγώ δύο δουλειές για να μου τα τρώει; Ήξερα την ώρα που θα φύγει από το σπίτι. Της έστησα καρτέρι και την μαχαίρωσα. Μετά πήγα σε ένα ξενοδοχείο όπου έμεινα περίπου δύο ώρες. Στη συνέχεια βγήκα. Ήπια μερικές μπύρες μέχρι που με εντόπισαν οι αστυνομικοί στην οικοδομή». Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμία στιγμή ο 50χρονος δεν «έσπασε» και δεν ζήτησε συγγνώμη.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Ενκελέιντα 

Η κηδεία της 40χρονης τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το Σάββατο στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Αυλώνα. Όσοι τη γνώριζαν δήλωσαν συγκλονισμένοι. «Είχαν προβλήματα, αλλά έκανε θυσίες για τα παιδιά. Τελικά, έδωσε και τη ζωής της», δήλωσε στην κάμερα ένας από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία.  «Βαριά ημέρα για εμάς, δεν έχω λόγια να πω», πρόσθεσε άλλος. 

ethnos.gr

Ετικέτες: