Ηλεία: Άντρας έσπρωξε την πρώην σύζυγό του από το μπαλκόνι

  • Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024 - 14:40

Ένας 59χρονος Έλληνας φέρεται να έσπρωξε την πρώην σύζυγό του από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα αυτή να πέσει από ύψος τριών μέτρων και να τραυματιστεί σοβαρά.

Ακόμα ένα περιστατικό έμφυλης βίας σημειώθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Κάτω Σαμικό της Ηλείας. Σύμφωνα με το ilialive όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακή. Ένας 59χρονος Έλληνας φέρεται να έσπρωξε την 57χρονη Αυστριακή πρώην σύζυγό του.

Οι δυο τους είχαν έναν έντονο καυγά και τότε ο 59χρονος φέρεται να την έσπρωξε, τα κάγκελα του μπαλκονιού υποχώρησαν, με αποτέλεσμα η 57χρονη να πέσει στο κενό από ύψος τριών μέτρων. Η γυναίκα διακομίσθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου και έπειτα σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, καθώς φέρεται να παραδέχθηκε τις πράξεις του και θα οδηγηθεί κατά τη διάρκεια της Δευτέρας στον εισαγγελέα.

tovima.gr

Ετικέτες: