Σύρος: Σύλληψη 44χρονου στο Βροντάδο για απόπειρα βιασμού

  • Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:05

Στη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού για απόπειρα βιασμού μίας 19χρονης κοπέλας στην περιοχή του Βροντάδου στην Ερμούπολη, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Σύρο.

Ο εφιάλτης για τη νεαρή κοπέλα άρχισε το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο κατηγορούμενος φώναξε στο σπίτι του την 19χρονη γειτόνισσά του, με τη δικαιολογία πως ήθελε να μιλήσουν, αφού, όπως της είπε, είχε καιρό να τη δει.

Ανυποψίαστη η 19χρονη πήγε στην οικεία του φερόμενου ως δράστη και μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω της, ο 44χρονος προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα, προκειμένου να την εξαναγκάσει σε ερωτικές πράξεις.

Η 19χρονη, ωστόσο, αντιστάθηκε σθεναρά, καταφέρνοντας να ξεφύγει από τα χέρια του και να τραπεί σε φυγή.

Αμέσως, η νεαρή κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοια υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες Κυριακή ενώπιον του εισαγγελέα, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού.