Ευχές του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ στην αγορά της Σύρου

  • Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου, 2022 - 12:46

Τη χαρά της επικοινωνίας με τους ανθρώπους της αγοράς της Ερμούπολης είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄, ο οποίος περιόδευσε το πρωί της Δευτέρας στους εμπορικούς δρόμους για να ευχηθεί για το νέο έτος. 

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου "εθίμου", ο Μητροπολίτης Σύρου μοίρασε ευχές και μικρά δώρα στους έμπορους και τους καταστηματάρχες της πόλης, λόγω της άφιξης του νέου έτους. 

Ο ίδιος συνομίλησε παράλληλα και με περαστικούς πολίτες με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για ένα καλό, δημιουργικό και με θετικές υγειονομικές εξελίξεις έτος. 

Ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε την περιοδεία του στην τοπική αγορά τόσο στον πεζόδρομο της Θυμ. Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη, όσο και στην οδό Σταματίου Πρωίου, αλλά και την παραδοσιακή αγορά της οδού Χίου. Ιδιαίτερες ευχές απηύθυνε και στους οδηγούς ταξί στην πιάτσα της Ερμούπολης, από όπου και ξεκίνησε τον περίπατό του στην αγορά της Ερμούπολης. 

Φορώντας μάσκα και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις από τους πολίτες που συνάντησε, πραγματοποίησε την ετήσια βόλτα του στο ιστορικό κέντρο, μεταφέροντας χαρά κι αισιοδοξία. 

 

 

Ετικέτες: