Το Ιδιωτικό Σχολείο “Άγιος Γεώργιος” άγγιξε και με το παραπάνω το στόχο του

Συγκινητική η προσέλευση

Ιδιαίτερα θερμή υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου, στο φιλανθρωπικό bazaar του Ιδιωτικού Σχολείου “Άγιος Γεώργιος”, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος χθες το πρωί, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

“Ο στόχος επετεύχθη”, τόνισε κατά τη διάρκεια της σύντομης δήλωσής του ο διευθυντής του “Αγίου Γεωργίου”, Fr. Μάριος Καπέλλας, αφού όπως πρόσθεσε, συγκεντρώθηκε το ποσό των 8.000 ευρώ από την εν λόγω διοργάνωση.

“Εργαλείο ζωής”

Συγκεκριμένα, από το πρωί στις 11 που “άνοιξαν” οι πύλες του bazaar, γονείς, μαθητές αλλά και επισκέπτες, παρευρέθησαν στο χώρο προκειμένου να συνδράμουν με την παρουσία τους και την ανταπόκρισή τους, σε έναν και μοναδικό σκοπό. Στην αγορά ενός απαραίτητου εργαλείου ζωής για την καθημερινότητα μίας συριανής φοιτήτριας. Η πρωτοβουλία του Ιδιωτικού Σχολείου, απέδειξε για μία ακόμη φορά πως όταν οι δυνάμεις ανθρωπιάς, αγάπης και χαράς ενώνονται, ο στόχος, όσο υψηλός και να είναι, δεν μπορεί παρά να καταστεί εφικτός. Τα παιδιά με τα χαμόγελά τους, χάρισαν άφθονο το συναίσθημα της αισιοδοξίας και παρότρυναν τους γονείς, τους φίλους και τους συγγενείς τους, να βοηθήσουν στην αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου. Στο πλαίσιο του bazaar, πραγματοποιήθηκαν αθλητικοί αγώνες και παρουσιάστηκαν χοροί. Τα μικρά παιδιά έπαιξαν και τραγούδησαν, ενώ τα μεγαλύτερα, επιδόθηκαν σε όμορφες και πρωτότυπες κατασκευές. Το φιλανθρωπικό παζάρι διήρκησε έως και τις 4 το μεσημέρι με τον Fr. Μάριο Καπέλλα να εκφράζει την απεριόριστη χαρά του για την πορεία του παζαριού. “Αγγίξαμε ποσό άνω των 8.000 ευρώ και είναι πολύ θετικό αυτό. Είμαι ικανοποιημένος και με το παραπάνω. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην προσπάθειά μας”, σημείωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.