Χωρίς ΚΕΠ η Κίμωλος

Την επιτακτική ανάγκη για επαναλειτουργία του ΚΕΠ Κιμώλου επισημαίνει ο δήμαρχος του νησιού Γεράσιμος – Θεόδωρος Μαγκανιώτης, καθιστώντας γνωστό ότι το “λουκέτο” του Κέντρου τους τρεις τελευταίους μήνες έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην τοπική κοινωνία.

Σε σχετική επιστολή διαμαρτυρίας του δήμου προς το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρεται συγκεκριμένα πως το μοναδικό ΚΕΠ που διαθέτει η Κίμωλος είναι κλειστό από τις 5 Αυγούστου 2013, με αποτέλεσμα τη μη εξυπηρέτηση των πολιτών.

“Δυστυχώς η εξυπηρέτηση κατοίκων, φορέων και επισκεπτών του νησιού μας, παραμένει μηδενική, γιατί η διατεθείσα υπάλληλος από το Δήμο Ιωαννιτών δεν παρουσιάστηκε να αναλάβει υπηρεσία και στις 13/9/2013 εκδώσαμε, ως οφείλαμε, σχετική Διαπιστωτική Πράξη απόλυσης αυτής. (ΑΔΑ:ΒΛ9ΓΩΕ8-4Ι1)” υπογραμμίζει ο κ. Μαγκανιώτης.

Στη συνέχεια παρακαλά θερμά τη Γενική Διεύθυνση Κατάστασης Προσωπικού, καθώς και τη Διεύθυνση Οργάνωσης & λειτουργίας ΚΕΠ του Υπουργείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να συμβάλουν στην επαναλειτουργία του ΚΕΠ, με την προς το δήμο παροχή δυνατότητας πρόσληψης προσωπικού ΣΜΕ, μέχρι τη δυνατότητα διάθεσης υπαλλήλου από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ετικέτες: