Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα έκανε το θαύμα του

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα είναι έχει ήδη ριζώσει στις καρδιές όλων όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν και αυτές τις ημέρες στο κέντρο της Ερμούπολης όπου τα χαμόγελα, οι ευχές για ένα ευτυχισμένο νέο έτος και οι “γλυκές” εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν.

Παραδοσιακά παιχνίδια και χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου μονοπώλησαν το πρωί του Σαββάτου το ενδιαφέρον στον πεζόδρομο της Σύρου, ο οποίος έσφυζε από ζωή θυμίζοντας καλές εποχές, όπου ο κόσμος έβγαινε με ενθουσιασμό από το σπίτι του αφήνοντας έγνοιες και προβλήματα στην άκρη.

Οι επισκέπτες της Οδού Πρωτοπαπαδάκη είχαν επίσης την ευκαιρία να θαυμάσουν το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Enfield, μια δωρεά της οικογένειας Γουλανδρή στο Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης, αλλά και να απολαύσουν μοναδικές λιχουδιές από τα μαθητικά γλυκοπάζαρα που διοργανώνονται με στόχο την οικονομική ενίσχυση σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και την Κυριακή με κυριότερη την τιμητική εκδήλωση για τον πρόεδρο του Φοίνικα, Δημήτρη Παλιόπορτα.