Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Παρουσία πλήθους πιστών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα παιδιά του Προσχολικού κατηχητικού σχολείου και οι νέοι και νέες του Κατωτέρου, Μέσου και Ανωτέρου, η Παραδοσιακή Παιδική-Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα, η Βυζαντινή Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς και η Φιλαρμονική του Ιερού Ιδρύματος.

Στην έναρξη της εκδήλωσης αναγνώστηκε το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β', ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλές Γιορτές και ένα αληθινά νέο έτος, με λιγότερο πόνο, λιγότερη αδικία, λιγότερη θλίψη, γεμάτο υγεία, θάρρος και αισιοδοξία.

Την ευθύνη και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός, Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, ο οποίος απηύθυνε εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της.

“Με τη σημερινή μας εκδήλωση, πορευθήκαμε με οδηγό το άστρο της παιδικής αγνότητας και του νεανικού ενθουσιασμού στο σπήλαιο της Βηθλεέμ, ενωτισθήκαμε τον Αγγελικό Ύμνο, προσανατολισθήκαμε από τον αστέρα, προσκυνήσαμε με τους ποιμένες και δοξάσαμε τον δι' ημάς γεννηθέντα Σωτήρα” υπογράμμισε.

Ετικέτες: