Άμεση ανταπόκριση της ΔΕΥΑΣ σε πρόβλημα του δικτύου ύδρευσης στην Ερμούπολη

Καθημερινά προβλήματα

Στην παύση της διαρροής νερού σε τμήμα του δικτύου ύδρευσης προχώρησε η ΔΕΥΑΣ χθες το πρωί στο κέντρο της Ερμούπολης, μετά από ενημέρωση που είχε για το πρόβλημα που προέκυψε.

Ειδικότερα, η διαρροή νερού παρατηρήθηκε σε αγωγό στο ιστορικό κέντρο και συγκεκριμένα στην οδό Ευαγγελιστρίας στο ύψος του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος όπου από το πρωί λίγο μετά τις εννέα έσπευσαν υπάλληλοι της υπηρεσίας προκειμένου να διορθώσουν τη βλάβη. Περίπου για δύο ώρες οι κατοικίες που τροφοδοτούνται από το εν λόγω δίκτυο ύδρευσης δεν είχαν νερό, καθώς σηκώθηκαν οι πλάκες ώστε να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι επισκευαστικές εργασίες, ενώ από τη συγκεκριμένη οδό δεν μπορούσε να διέλθει όχημα και δίκυκλο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της “Κοινής Γνώμης” αντίστοιχα περιστατικά αναφέρονται σε καθημερινή βάση στα γραφεία της ΔΕΥΑΣ εξαιτίας μικρών διαρροών που παρατηρούνται, με αποτέλεσμα οι αγωγοί του δικτύου να απαιτούν χωρίς καθυστέρηση παρέμβαση ώστε να διορθώνονται οι ζημιές και να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα υδροδότησης οι κατοικίες αλλά και τα κτίρια δημόσιων υπηρεσιών που βρίσκονται στην Ερμούπολη και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βλάβη μέχρι το μεσημέρι είχε διορθωθεί καθώς για τη ΔΕΥΑΣ ανάλογα περιστατικά αποτελούν εργασίες ρουτίνας.

Ετικέτες: