"Πρασίνισε" το Ιδιωτικό Σχολείο "Άγιος Γεώργιος"

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο έκανε στους μαθητές του, το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο “Άγιος Γεώργιος” με στόχο την ασφάλειά τους αλλά και την παροχή νέων δυνατοτήτων απασχόλησης.

Η Διεύθυνση του σχολείου, με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και την ευγενική προσφορά ιδιώτη και πατέρα δύο μαθητών, προχώρησε στην τοποθέτηση συνθετικού χλωροτάπητα στην κάτω αυλή, η οποία απέκτησε πλέον νέα μορφή και νέο χρώμα.

Ανάμεσα στις αλλαγές που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία και περαιτέρω ανάπτυξη του σχολείου, περιλαμβάνεται και η δημιουργία ενός μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου για τους μαθητές, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να παίζουν με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο ενδεχόμενου τραυματισμού τους.

Σε δηλώσεις του στο web tv της “Κοινής Γνώμης”, ο Γενικός Διευθυντής των Φρερ, Μάριος Καπέλλας σημείωσε ότι η ιδέα τοποθέτησης χλωροτάπητα στον προαύλιο χώρο του σχολείου δεν ήταν καινούρια, ωστόσο δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα λόγω των πενιχρών οικονομικών δυνατοτήτων. “Σήμερα υλοποιείται με την οικονομική συνεισφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του σχολείου και ενός ιδιώτη, τους οποίους ευχαριστώ θερμά”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο Φρερ Μάριος κατέστησε γνωστό ότι εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν τα έργα για την δημιουργία μιας πολυδύναμης αίθουσας 150 ατόμων, την οποία έχει τόσο ανάγκη το σχολείο. Η αίθουσα αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο μήνες από τώρα.