Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την "Παλάμη του Θεού" στον Μητροπολίτη Σύρου

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλλαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου “Στην Παλάμη του Θεού”, τα οποία επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β', συνοδευόμενα από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους.

Τα Γραφεία της Μητρόπολης “πλημμύρισαν” με χαρούμενες παιδικές φωνές, αλλά και ευχές για ένα ευτυχισμένο 2015. Ο κ. Δωρόθεος Β' ευχαρίστησε τα παιδιά, τους ευχήθηκε πατρικά και τους διένειμε γλυκίσματα και δώρα, προσφορά της κ. Δώρας Συγγελίδη, η οποία είχε την ευκαιρία να ακούσει τηλεφωνικά τα κάλαντα των μικρών μαθητών και να τους δώσει, δια στόματος του Σεβασμιωτάτου, τις πιο θερμές ευχές της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τους μικρούς μαθητές, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μητροπολιτικό Μέγαρο το Τάγμα Εθνοφυλακής Σύρου, τοπικούς φορείς και σωματεία, μαθητές των Σχολείων της Σύρου και πλήθος από μεμονωμένα παιδιά.

Το μεσημέρι, τα γραφεία της Μητρόπολης επισκέφτηκαν παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως και αμέσως μετά, τα μέλη του ιστορικού Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, με τοπικές φορεσιές, και ευχήθηκαν για το νέο έτος, ψάλλοντας παραδοσιακά Κάλαντα.