Το “αγριεμένο” πρόσωπο της Σύρου

  • Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 2015 - 06:10

Χαμηλές θερμοκρασίες και θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι που κατά τόπους αγγίζουν τα 11 μποφόρ, ξεπερνώντας σε ταχύτητα τα 110 χλμ την ώρα, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ισχυρής κακοκαιρίας που τα τελευταία εικοσιτετράωρα πλήττει και τη Σύρο.

Σημαντικά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο λιμάνι της Ερμούπολης και σε άλλες περιοχές του νησιού όπου σε πολλές περιπτώσεις η διέλευση τόσο των δίκυκλων οχημάτων, όσο και των πεζών ήταν αδύνατη.

Το “web tv” κατέγραψε και παρουσιάζει σήμερα μοναδικές εικόνες από το “αγριεμένο” πρόσωπο της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, η οποία χτυπήθηκε από την κακοκαιρία, όπως και το σύνολο των νησιωτικών περιοχών. Καθίσταται γνωστό ότι εξακολουθούν να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για το βορειοανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, καθώς είναι σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά.

Επιπλέον σημειώνεται ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και σήμερα. Για το λόγο αυτό, συνιστάται μεγάλη προσοχή σε όλους και κυρίως στους οδηγούς, ενώ καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα σε περιοχές της υπαίθρου.

Ετικέτες: