Φωτιά στην κεντρική οδό του Μέγα Γιαλού

  • Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2015 - 19:30

Φωτιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις επτά, σε εξωτερικό σημείο οικοπεδικής έκτασης κατά μήκος της κεντρικής οδού του Μέγα Γιαλού, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ενεργεί άμεσα και να προχωρά στην κατάσβεσή της.

Η αρμόδια Υπηρεσία ενημερώθηκε κατόπιν τηλεφωνικής όχλησης κατοίκων του χωριού, όταν συνειδητοποίησαν τη φωτιά σε ξερά χόρτα εκτός ιδιωτικού οικοπέδου, η οποία ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Άνδρες της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο, όπου και παρέμειναν κάποια ώρα προκειμένου να αποχωρήσουν και να μην υπάρξει κίνδυνος μικρής αναζωπύρωσης.

Σημειώνεται πως, δεν προκλήθηκαν καταστροφές στο τοιχίο της περίφραξης του οικοπέδου ενώ από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης διενεργείται έλεγχος για τον προσδιορισμό των αιτιών πρόκλησης της φωτιάς.

Για ακόμη μία φορά κρίνεται επιβεβλημένη η επισήμανση, να υπάρχει μέριμνα εκ μέρους των αρμόδιων υπηρεσιών ώστε να αποψιλώνονται τα ξερά χόρτα που παραμένουν σε αρκετές κεντρικές οδούς των χωριών της Σύρου.