5ο Χαριστικό – Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων στη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης

Τα κάλαντα στη γλώσσα της καρδιάς

«Καλά Χριστούγεννα» τραγούδησαν σε πέντε διαφορετικές γλώσσες οι μαθητές της Βαρδακείου Σχολής Ερμούπολης αποδεικνύοντας ότι η αγάπη και οι ειλικρινείς ευχές για ευτυχία και ευημερία δεν γνωρίζουν σύνορα, , καθώς πηγάζουν κατευθείαν από την καρδιά μας.

Το 5ο Χαριστικό και Ανταλλακτικό παζάρι ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις της Σχολής, τα οποία έκαναν και φέτος «φτερά» χάρη στη μεγάλη συμμετοχή τόσο των μαθητών, όσο και φίλων της Βαρδακείου οι οποίοι στηρίζουν ενεργά και στηρίζουν με τις δωρεές τους τον αγαπημένο αυτό θεσμό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικά φαγητά από διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα τμήματα των ελληνικών, αγγλικών, ρωσικών, ισπανικών και γαλλικών.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των δράσεων της Βαρδακείου Σχολής Ερμούπολης, περιλαμβάνεται και η προβολή ξενόγλωσσων ταινιών μία φορά τον μήνα, ενώ πραγματοποιούνται επίσης εργαστήρια ξυλογλυπτικής, ραπτικής και ντεκουπάζ.