Προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών στην κλίμακα που οδηγεί στη θέση “Αστέρια”, από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου

Διακριτικός φωτισμός

Στον φωτισμό της κλίμακας που οδηγεί στη θέση “Αστέρια” προχώρησε η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του νησιού και σαφώς τους επισκέπτες που μεταβαίνουν στην ξεχωριστή μικρή “πλαζ”.

Έχοντας αναφερθεί επανειλημμένως το πρόβλημα του μη επαρκούς φωτισμού της συγκεκριμένης κλίμακας κατά τις βραδινές ώρες, οπότε και μεγάλος αριθμός επισκεπτών κυρίως, μεταβαίνει στα “Αστέρια” για να απολαύσει λίγες ώρες χαλάρωσης, η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Σύρου “απάντησε” στην ανωτέρω ανάγκη, τοποθετώντας νέα φωτιστικά σώματα.

Συγκεκριμένα, αφού αφαιρέθηκαν οι παλαιοί κατεστραμμένοι στύλοι που είχαν φθαρεί σημαντικά κι εξαιτίας της υγρασίας, οι αρμόδιοι εργάτες προχώρησαν στην τοποθέτηση μικρών σε μέγεθος, φωτιστικών, επί των επιφανειών που οριοθετούν την κλίμακα, προκειμένου να μετακινείται ο κόσμος με ασφάλεια.

Πρόκειται για μία απόφαση που αξιολογείται θετικά, αφού μάλιστα, σε καθημερινή βάση το καλοκαίρι, υπάρχουν δεκάδες επισκέπτες που μεταβαίνουν στα “Αστέρια”.

 

Ετικέτες: