Κάκιστη η εικόνα της κάθετης - προς τον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη – οδού, εξαιτίας του όγκου των άδειων “κιβωτίων” που άφησαν επιχειρηματίες το πρωί του Μ. Σαββάτου

“Βουνό” απορριμάτων στην οδό Ανάφης

Σε οδό απροσπέλαστη εξαιτίας του όγκου των απορριμμάτων και των άδειων κιβωτίων που είχαν αφεθεί από επιχειρηματίες της περιοχής, μετατράπηκε ο μικρός πεζόδρομος της “Ανάφης” το πρωί του Μ. Σαββάτου, με αποτέλεσμα στην “καρδιά” της πόλης που υποδέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών την Πασχαλινή περίοδο, να έχει διαμορφωθεί ένας μικρός σκουπιδότοπος.

Πρόκειται για τον μικρό δρόμο της οδού Ανάφης, όπου υπάρχουν και οι δημοτικές τουαλέτες, ο οποίος έμοιαζε ασφυκτικά γεμάτος από απορρίμματα και άδεις κούτες, που – δυστυχώς – συνηθίζουν να αφήνουν αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται πλησίον του δρόμου.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται κι έχει στηλιτευθεί δημοσίως σε ανοικτές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να αναζητηθεί λύση, ωστόσο, δυστυχώς, η γνωστή εικόνα που συναντούν οι πεζοί δημότες σε εβδομαδιαία βάση, επαναλήφθηκε, προκαλώντας μάλιστα ποικίλα σχόλια σε επισκέπτες περαστικούς, οι οποίοι στον περίπατό τους θέλησαν να καμαρώσουν... το ιστορικό κέντρο.

Αν και το φορτηγό που πραγματοποίησε την αποκομιδή έφθασε στο σημείο το μεσημέρι, ώστε να καθαρίσει τη μικρή οδό, ωστόσο, η εικόνα που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό υλικό, “γεννά” κριτική, ενώ επισημαίνει... πως ενόψει θερινής περιόδου πρέπει να αναζητηθεί μία ουσιαστική λύση.

 

Ετικέτες: