Στη μικρή ράμπα που εφάπτεται με την πλατφόρμα στην παραλία του Φοίνικα

Κρυφές “παγίδες” και κίνδυνος ατυχημάτων

Σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων για τους λουόμενους ελλοχεύει στη μικρή ράμπα που εφάπτεται με την τσιμεντένια πλατφόρμα στην παραλία του Φοίνικα, αφού η ανυπαρξία μέριμνας για την απομάκρυνση των σιδερένιων βεργών και την κάλυψη των κενών στο τελευταίο τμήμα της, “γεννά” έντονη ανησυχία για τη σωματική ακεραιότητα μικρών και μεγάλων.

Συγκεκριμένα, η επίστρωση που έγινε στην πλατφόρμα, μοιάζει... να μην έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της, καθώς παραμένουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας στο σημείο της μικρής ράμπας, εκτεθειμένες οι βέργες, ενώ επιπλέον, τα κενά στην επιφάνειά της, αποτελούν παγίδα κυρίως για τα μικρά παιδιά κατά την ώρα του παιχνιδιού τους στη θάλασσα.

Πρέπει να σημειωθεί πως η εικόνα της ράμπας προκαλεί ανησυχία, αφού η ολισθηρότητα της επιφάνειάς της, αυξάνει ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο για τους λουόμενους, ενώ η διατήρησή της “γεννά” απορία, αφού δεν υπάρχει πρόσβαση οχήματος στο σημείο για την καθέλκυση ή ανέλκυση μικρού σκάφους.

Δεδομένης της επισκεψιμότητας που διαπιστώνεται στην παραλία του Φοίνικα, οι αρμόδιοι οφείλουν να μεριμνήσουν εγκαίρως για την αποφυγή ατυχημάτων.

 

 

 

 

 

Ετικέτες: